Free Online Coupons, Coupon Codes, Promo codes, and Promotional Codes

Are you first time using online coupons ? Get help Here - Topincoupons.com

1) What is Coupon Code and how do they help me ?

Ans: Coupon Code is an online promotion of retailers to popular their web site or online store by giving extra discounts to their customers. With these coupon codes they will offer some discounts to the online shoppers. By using these coupon codes you can save money while shopping online.

2) How can I use a Coupon Code ?

Ans: When you like an offer on our site, Topincoupons.com, you can find a button named "Use Coupon". Just click on the button which will open both coupon code info popup and store page. You can find the discount code in the pop-up window, just copy that coupon code and enter at store checkout page in the appropriate coupon code box. This coupon box field may vary from retailer to retailer. It will be called as promo code, coupon code, discount code, source code, key code, promotional code, web code and more.

3) Do Topincoupons.com sell any products or services ?

Ans: The answer is NO. Topincoupons.com is a place where you can find the latest online stores discount offers and promotions. When you select an offer you will be redirected to the retailer or store or merchant page and the purchase will be done at that page only. Topincoupons just collect the discount offers of them throughout the web. Topincoupons.com won’t sell any product or service.

4) To whom do I have to complain if I am mislead by the sale offer of the Retailer ?

Ans: Topincoupons.com only shares the information about the offers and discounts. All the sales activities will be done at retailers page only. So when you got any problem you have to contact the retailer or store directly.

Topincoupons.com won’t guarantee anything or not responsible after redirected to the retailer store page.

5) If there is no coupon code available for an offer then what it means ?

Ans: If you won't find a coupon code in the coupon info pop-up means there is no coupon code or no promo code is required. The discount will be automatically applied during checkout.

6) What will i do if the coupon doesn't work ?

Ans: All coupons will be available with an expiry date. After that expiry date the coupon will not work. Sometimes the retailers may close offer before the expiry date. It will take some time to update the change for the coupon. Some reasons will be there like retailers may change the offer, the offer may be canceled due to lack of stock or huge orders. At that time you have to select other active coupon.

7) Do I have to pay any fee to Topincoupons.com while using coupon code ?

Ans: The answer is NO. These online coupon codes are absolutely free. You will not be charged anything by Topincoupons.com for using the coupon codes.

8) How do I search for a specific coupon ?

Ans: In Topincoupons.com web site on top right you can find the search box. In this search box you just search whatever product you want. By using store name or category or product name you can find the discounts like amazon.com, clothing, shoes, ccs.com, Aeropostale

9) I have another question to ask?

Ans: You can ask further questions or requests to our support team through the contact form.

Online Coupons | Help |Desclaimer | Contact Us | Focal Price CouponsSitemap XML
Copyright © 2008 All The Rights are Reserved